Skip to main content
Home - Visie - Jaarplanning

Jaarplanning

Openingstijden kinderopvang en peuteropvang

Onze kinder- en peuteropvang is 51 weken in het jaar open.
Wij zijn geopend van 07.30 uur tot 18.30 uur.
Vanwege het dagprogramma op de groep is het gewenst om uw kind voor 09.30 uur te brengen en na 16.00 uur te halen.
Wij bieden de mogelijkheid om extra opvang af te nemen van 07.00 uur tot 07.30 uur en vanaf 18.30 uur tot 19.00 uur.

Openingstijden BSO

Ook onze buitenschoolse opvang is 51 weken in het jaar open.
Wij zijn geopend van 07.00 uur tot 19.00 uur.

Nationale feestdagen waarop Het Paleisje is gesloten:

2e paasdag – Maandag 01 april 2024
Hemelvaartsdag – Donderdag 09 mei 2024
2e pinksterdag – Maandag 20 mei 2024

Kerstbedrijfssluiting

In 2024 sluit Het Paleisje de deuren voor de kerstvakantie vanaf woensdag 25 december 2024.

Donderdag 2 januari 2025 openen wij weer onze deuren in het nieuwe jaar en verwelkomen wij alle kindjes.

 

 

Feestelijke gebeurtenissen

Bij Het Paleisje maken wij van iedere dag een feestje! Op een aantal dagen is het extra feest. We hebben er een aantal voor u uitgelicht:

Maandag 12 februari 2024 – Carnaval

Carnaval staat voor feest en vrolijkheid. De muziek staat aan, de kinderen dansen en springen in het rond. Natuurlijk zien we graag kinderen die verkleed komen deze dag! Meer informatie omtrent de viering krijgt u bij de desbetreffende locatie van uw kind(eren).

Vrijdag 26 april 2024 – Koningsspelen

De koningsspelen is een sportief feest waarop kinderen worden gestimuleerd om lekker te bewegen door middel van verschillende activiteiten zowel binnen als buiten. Gezond eten en bewegen staan deze dag centraal, dit evenement past hierom perfect binnen ons beleid.

September 2024 Zomerfeest

Eens per jaar vieren we groot feest bij Het Paleisje. Op het zomerfeest zijn zowel kinderen als ouders welkom, ook voor de kinderen die die dag geen gebruik maken van de opvang. Het is dus een feest voor iedereen! Met meerdere kraampjes, stands en verschillende activiteiten is er genoeg te doen voor jong en oud. Meer informatie omtrent de viering krijgt u bij de desbetreffende locatie van uw kind(eren).

Dinsdag 09 april 2024 – Buitenspeeldag

Op deze dag worden in Nederland straten afgesloten voor verkeer, zodat kinderen er zonder gevaar naar hartenlust kunnen spelen. Het Paleisje organiseert deze dag ook tal van activiteiten op eigen terrein zodat de kinderen er de gehele dag heerlijk kunnen vertoeven.

Vrijdag 28 juni 2024 – modderdag

Tijdens ModderDag ontdekken kinderen wat modder is, hoe ze er mee kunnen spelen en wat de verbinding met de aarde voor hen betekent. Honderdduizenden kinderen in binnen- en buitenland zijn tegelijkertijd actief bezig met natuur.

Donderdag 19 september 2024 –

dag van de Pedagogisch medewerker

Sinds 2002 is er op iedere 3e donderdag van september de dag van de pedagogisch medewerker. Op deze dag worden pedagogisch medewerkers in het zonnetje gezet door de kinderopvangorganisatie, de ouders en kinderen en/of de oudercommissie.

Maandag 07 oktober 2024 – Start van de opa en oma week

Tijdens deze week zijn de opa’s en oma’s van harte welkom om een kijkje te komen nemen op de groep van uw kind. Samen met hen zal er een leuke activiteit worden gedaan tijdens het ochtendprogramma.

Vrijdag 22 november 2024 – Pyjamaparty

Het Paleisje organiseert één keer per jaar een pyjamaparty voor de peuters vanaf 2 jaar. De pyjamaparty wordt meestal op een vrijdagavond in november gehouden en start na een opvangdag van 18.30 uur tot 21.00 uur. De kinderen komen, net als de pedagogisch medewerkers, in pyjama naar de opvang en doen allerlei leuke activiteiten, spelletjes en eten een heerlijke maaltijd met z’n allen.

Donderdag 05 december 2024 – Sinterklaasviering

De verjaardag van Sinterklaas vieren wij altijd met alle kinderen die op de desbetreffende dag opvang genieten. We doen leuke spelletjes, bakken kruid en/of pepernoten, maken de mooiste schoentjes en krijgen natuurlijk ook een cadeau van Sinterklaas. Meer informatie omtrent de viering krijgt u bij de desbetreffende locatie van uw kind(eren).

Week 51 2024 – Kerstviering

Voordat wij onze deuren voor een week sluiten tussen kerst en oud & nieuw, schuiven wij graag samen aan bij het kerstdiner met de gezelligheid van lekkere gezonde hapjes, kerstlichtjes en vrolijke gezichtjes.