Skip to main content
Home - Kinderopvang

Kinderopvang

Kinderopvang

In een warme, vertrouwde en kindvriendelijke sfeer kan uw kind zich het best ontwikkelen. Bij Het Paleisje doen wij er alles aan om zowel uw kind als u dit gevoel te geven.

Bij Het Paleisje begrijpen wij heel goed hoe lastig het voor u kan zijn om de verantwoordelijkheid over uw kind uit handen te geven. U kunt van ons verwachten dat wij u hier stap voor stap in begeleiden, met u meedenken en vooral naar u luisteren.

Het eerste jaar zullen wij meegaan in het ritme van thuis. Wij houden het dagschema nauwlettend in de gaten en houden u hier gedurende de dag ook van op de hoogte middels onze app. Onze all inclusive formule zorgt ervoor dat wij alle producten omtrent de voeding en verzorging van uw kind in huis hebben. Zie All inclusive formule voor ons aanbod. Borstvoeding kan door u gewoon worden meegegeven. Mocht uw kind andere producten gebruiken dan ons beschikbare aanbod, dan kunt u gerust uw eigen voeding meegeven.

Vanaf een aantal maanden zal u thuis gaan beginnen met het geven van een fruithap. Wij zullen hier op uw tempo in meegaan. Uiteraard geldt dit ook voor het groenten hapje. Wanneer uw kind hier aan toe is beginnen we met het geven van zachte, gepureerde groenten. Dit wordt in overleg met u opgebouwd naar meerdere smaken en eventueel later met een aardappel of vlees er door heen.

Vanaf 1 jaar proberen wij uw kind zoveel mogelijk met het ritme van de groep mee te laten draaien. Wij bieden vers fruit, een broodmaaltijd, gezonde snackjes, een warme maaltijd, een eigen tandenborstel en een slaapzak aan. Alle maaltijden worden vers bereid en dragen bij aan een gezonde levensstijl.

Wennen aan de kinderopvang

Wij raden u altijd aan om voor de inschrijving van uw kind een kijkje te nemen bij één van onze vestigingen. U kunt u hiervoor opgeven middels het aanvraagformulier voor een rondleiding. Het is belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij de kinderopvang waar u straks uw kind achterlaat. U maakt tijdens de rondleiding kennis met het groepsklimaat, de pedagogisch medewerkers en de manager van de desbetreffende locatie. Er is altijd ruimte om uw vragen te beantwoorden, het is daarom verstandig om van te voren goed te bedenken wat uw verwachtingen zijn en welke vragen u heeft.

Indien u uw kind bij ons inschrijft, wordt u van te voren door één van de pedagogisch medewerkers uitgenodigd voor een intakegesprek. Ons streven is, dat de pedagogisch medewerker die de intake met u houdt, tevens het vaste gezicht en de mentor van uw kind zal worden. Tijdens de intake wordt de dagelijkse gang van zaken besproken en informatie gevraagd met betrekking tot uw kind. Om de overgang van huis naar Het Paleisje zo goed en rustig mogelijk te laten verlopen, hanteren wij een wenperiode. De wenperiode bestaat uit twee dagdelen. Indien u wenst, mag u bij het eerste wenmoment aanwezig zijn, zodat u kunt ervaren hoe het er op de groep aan toe gaat. Tijdens het tweede wenmoment blijft uw kind bij ons zonder ouder/verzorger in de buurt. De wenperiode gaat twee weken voor de officiële opvangdatum in.

Openingstijden
Iedere werkdag van 07.00 tot 19.00 uur
Bereken uw netto maandbedrag
Vraag een rondleiding aan!
Inschrijven