Skip to main content
Home - Visie - All inclusive formule

All inclusive formule

All-inclusive kinderopvang bij Het Paleisje

De all inclusive kinderopvang bij Het Paleisje onderscheidt zich door haar kwaliteit en service. Wij bieden uw kind alles aan wat hij of zij nodig heeft op een dag.

Bij de dagopvang van 0 tot 4 jaar bieden wij voor de baby’s flesvoeding Nutrilon 1 + 2 of Hero 1 + 2, een vers fruithapje, een vers groentehapje, luiers, flesje met speen en een slaapzak aan. Indien u een anders soort flesvoeding wenst, dan kunt u deze altijd meenemen van huis zodat wij dit kunnen gebruiken voor uw kind. Ook borstvoeding is bij Het Paleisje geen enkel probleem om te geven, wij warmen dit op, op het moment dat uw kind moet drinken.
Voor de dreumesen en de peuters bieden wij vers fruit, een broodmaaltijd, een groentesnack, een warme maaltijd, een eigen tandenborstel en een slaapzak aan.

Alle producten die worden gebruikt zijn vers en dragen bij aan een gezonde levensstijl. De Vroege Vogel opvang (kindjes die beginnen om 07.00 uur) krijgen van ons een ontbijt.
Bij de buitenschoolse opvang van 4 tot 12 jaar krijgt uw kind een gezond tussendoortje, op korte schooldagen en bij vakanties een broodmaaltijd met melk en in de namiddag (rond 16.30 uur) een vers bereide warme maaltijd en drinken.

Dit alles is bij de prijs inbegrepen, u hoeft er dus niet extra voor te betalen of zelf iets mee te nemen van huis. Dát noemen wij pas echt all inclusive kinderopvang!

Wennen aan de kinderopvang

Voordat uw kind daadwerkelijk bij ons op de opvang komt spelen, wordt u eerst uitgenodigd voor een intake gesprek. In dit gesprek wordt de dagelijkse gang van zaken besproken en informatie gevraagd met betrekking tot uw kind. Om de overgang van huis naar Het Paleisje zo goed en rustig mogelijk te laten verlopen, hanteren wij een wenperiode. De wenperiode bestaat uit twee dagdelen, nader te bespreken met de pedagogisch medewerker die de intake verzorgt. De wenperiode gaat in vanaf twee weken voor de officiële startdatum.

Spelenderwijs ontwikkelen

Naast het spelen, organiseren wij ook gerichte activiteiten die uw kind helpen voorbereiden op de basisschool. Wij leren de kinderen o.a. op een speelse manier tellen, kleuren herkennen, het onderscheid tussen verschillende vormen, de dagen van de week en natuurlijk om te zingen en te dansen. Bij Het Paleisje bewegen we veel en zijn we actief in het stimuleren van zowel de grove als de fijne motoriek. Dagelijks worden er kring en tafelgesprekken gehouden over de belevenissen van thuis en op de groep. Op deze manier wordt uw kind alvast vertrouwd met de gesprekken op de basisschool.

Familiair – Iedereen voelt zich thuis bij Het Paleisje

Het Paleisje streeft ernaar om een opvang te zijn waar kinderen, ouders en pedagogisch medewerkers zich thuis voelen. Het is voor ons belangrijk dat u de harmonieuze sfeer al bij binnenkomst voelt. Door het aantal geringe groepen per locatie is het voor iedereen mogelijk om een persoonlijke band met elkaar op te bouwen.

Uw kind staat bij ons centraal, maar dat neemt niet weg dat u als ouder/verzorger ook heel belangrijk voor ons bent. Omdat we de opvoeding van uw kind gezamenlijk delen, is het belangrijk dat uw kind dezelfde normen en waarden krijgt als thuis. Wij sluiten ons daarom zoveel mogelijk aan op de thuissituatie. Op deze manier is de drempel om naar Het Paleisje te komen voor zowel u als ouder/verzorger als voor uw kind enorm laag.